Top

Energieverbruik meten

Energiekostenmeter
Energiekostenmeter

Controleert energiekosten,
CO2-uitstoot en veel meer

€ 34,90
kWh-meter met snoer
kWh-meter met snoer
kWh-meter snoer-display
voor lastige stopcontacten
€ 29,75
Energieverbruiksmeter
Energieverbruiksmeter

Stroomverbruik
direct aflezen 

€ 19,95

Energieverbruik van je wasmachine meten


energieverbruik metenVan het totale energieverbruik van de wasmachine of vaatwasser gaat gemiddeld circa 80% naar het elektrische verwarmingselement.

Maar weet je ook hoeveel energie jouw machine in werkelijkheid (dus niet in de folder) verbruikt? Vooral oude wasmachines zijn vaak echte stroomvreters.

Energieverbruik meten

Meten van het energieverbruik, hoe doe je dat? Heel eenvoudig, met een slim apparaatje tussen het stopcontact en de aansluitstekker. Zo zie je direct het actuele stroomverbruik (W), dus het opgenomen elektrisch vermogen in Watt.

Energiekostenmeter geeft inzicht in stroomverbruik

De Energiekostenmeter berekent automatisch een KWh-prognose van het stroomverbruik en de bijbehorende CO2 waarde. Zelfs van de verschillende programma-stappen van de wasmachine kun je de stroomafname eenvoudig aflezen!

Je hoeft alleen je eigen stroomtarief in te voeren. Al na enkele wasbeurten krijg je goed inzicht in de werkelijke stroomkosten van je wasmachine of vaatwasser. Hierdoor is het mogelijk vooraf te bepalen hoeveel energie je een hotfill kunt besparen.

Snel en goedkoop het stroomverbruik meten

Of wil je gewoon een eenvoudig slim apparaatje waarmee je alle sluipverbruikers gemakkelijk lokaliseert? Dan is de goedkope Energieverbruiksmeter een aanrader! Handig om bijv. te meten hoeveel stroom je computer of TV verbruikt in de slaapstand...